Nihat Genç veryansın etti

Farklı söylemleriyle bilinen yazar Nihat Genç, ART'de izleyicinin karşısına çıktı. Genç, hem Mehmet Emin Karamehmet'e hem de Ferit Şahenk'e mesaj yollarken, NTV'ye de sert eleştiride bulundu. Art ekranlarında izleyici ile buluşan Nihat Genç, siyasi kavgas

Nihat Genç veryansın etti
Farklı söylemleriyle bilinen yazar Nihat Genç, ART'de izleyicinin karşısına çıktı. Genç, hem Mehmet Emin Karamehmet'e hem de Ferit Şahenk'e mesaj yollarken, NTV'ye de sert eleştiride bulundu.

Art ekranlarında izleyici ile buluşan Nihat Genç, siyasi kavgasını devam ettireceği mesajını verdi.

Konuşturulmadığından veryansın eden Nihat Genç, "Bu insanlarla siyasi kavgam, mücadelem sürecek ama burada ama başka yerde. İşte Leman dergisinde yazıyorum. Ben Türkiye'de bağımsız konuşmayı, tek başına konuşmayı, kimseye abi dememeyi, kimsenin adamı olmamayı, bunları söylemeye çalıştım. İnşallah bu ekranlarda bunları sürüklemeye çalışırız" diye konuştu.

SKYTÜRK'teki programının sona erdirilmesinden sonra bir süre ekrandan uzak kalan Nihat Genç, o kanalın sahibi Mehmet Emin Karamehmet'e de şu sözlerle sitem etti:

"Bir patron çıkıyor, 4 milyar dolar serveti var. Eğer 4 milyar dolar, 3 milyar dolar bir insanın serveti varsa bir insanı da konuşturabilirsin, değil mi? Buna gücün yoksa o 3 milyar dolar ne işe yarıyor?"

NTV'DE IRKÇILIK YAPIYORLAR

Türkiye'de medya patronlarının siyasi hesapları olduğuna değinen Nihat Genç, NTV'nin sahibi Ferit Şahenk'e kendisini neden konuşturmadığını sordu.

NTV'nin programlarına konuk olan kişileri eleştiren Genç, kanalın bu yayınlarla ırkçılık yaptığı iddiasını dile getirdi:

"Türkiye'de siyasi hesaplar var. Diyelim NTV'nin bir siyasi hesabı var. Bu Şahenk Bey'in televizyonu mesela niye bizi konuşturmuyor? Bizim Allah'a bin şükür oraya çıkan herkesten daha büyük bir şöhretimiz var. Oraya çıkan herkesten daha çok kitabımız var. Niye bir çerçeve yapıyor sorusunu ya da Bilgi, Boğaziçi üniversitesinin hep bilindik isimlerini çıkartıyor ki çıkan insanlar ırkçılık yapıyorlar, etnik siyaset tartışıyorlar. İnsanlık suçu diyebileceğimiz bir tartışma yapıyorlar. Irkçılık, kafatası sayıyorlar. Türkiye'de şu kadar Kürt var, şu kadar Alevi var diye. Güya bilimsel de çalışmalar yapıyorlar. Bu adamlar bize bir fotoğraf koyuyorlar ve bu fotoğraf budur demeye çalışıyorlar. Biz de o fotoğrafa ancak sinyal verebiliriz. Sinyalimiz şudur, güzel ya da hayır... Bizim Türkiye'ye, Türk siyasetine ya da bu televizyonlardaki programlara katılma şansımızı bu kadar görüyorlar."

televizyongazetesi.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya