Nevşin Mengü'ye canlı yayında Hande Fırat ayarı

CNNTürk spikeri Nevşin Mengü ile Ankara Temsilcisi Hande Fırat arasında, sınırlardaki son durum hakkında ilginç diyalog yaşandı. Nevşin Mengü, Demirtaş'ın sınırdaki son durum hakkındaki yorumlarını hayranlıkla anlatmasının ardından onay bekler bir şekilde

Nevşin Mengü'ye canlı yayında Hande Fırat ayarı
CNNTürk spikeri Nevşin Mengü ile Ankara Temsilcisi Hande Fırat arasında, sınırlardaki son durum hakkında ilginç diyalog yaşandı. Nevşin Mengü, Demirtaş'ın sınırdaki son durum hakkındaki yorumlarını hayranlıkla anlatmasının ardından onay bekler bir şekilde Hande Fırat'a fikrini sordu. Ancak yanıt beklediği şekilde gelmedi.
 
"BENİM ALDIĞIM HAVA TAM AKSİ YÖNDE"
 
Nevşin Mengü'nün "Ankara son kertede sınırlarında IŞİD'i bir Kürt yapılanmasına tercih mi ediyor?" sorusuna Hande Fırat "Hayır. Ben böyle olduğunu düşünmüyorum, benim aldığım hava tam aksi yönde. Bu yoruma katılmak için çok erken. Ankara birini birine tercih etmiyor. Ankara kendi sınırlarına, kendi önceliklerine bakıyor. Zaten biraz anlatırsam oradan yola çıkacağız" dedi.
 
Hande Fırat, Suriye'de yaşanan gelişmeleri tüm detayları arkasındaki haritayla anlatmasına rağmen, Nevşin Mengü şaşkınlıkla dinledikten sonra "Anlamadım ki..." diyebildi.
 
TERÖRİSTE TERÖRİST DİYEMEMİŞTİ
Nevşin Mengü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısının haberini aktarırken 'Terör saldırısı demeyelim' diyerek skandal sözlere de imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya