Nejat İşler'den kötü haber!

17 Ocak'tan bu yana hastanede tedavi gören Nejat İşler, hastanede kaldığı süre boyunca dün ilk kez görüntülendi. Posta gazetesinde yer alan fotoğrafta dikkat çeken nokta ise İşler'in elindeki siyah eldivendi.PARMAKLARI MI KESİLDİ?İşler'in elindeki eldiven

Nejat İşler'den kötü haber!

17 Ocak'tan bu yana hastanede tedavi gören Nejat İşler, hastanede kaldığı süre boyunca dün ilk kez görüntülendi. Posta gazetesinde yer alan fotoğrafta dikkat çeken nokta ise İşler'in elindeki siyah eldivendi.

PARMAKLARI MI KESİLDİ?

İşler'in elindeki eldiven, parmaklarının kesildiği iddiasını da gündeme getirdi. Bu iddiaya cevap oyuncunun menajeri Ayşe Barım'dan yanıt geldi.

"UMARIZ TEDAVİYE CEVAP VERİR"

Barım, "Yaşanan septik şok nedeniyle emboli atımı olduğundan Nejat'ın parmakları tedavi sürecinde ve bandaj kullanılıyor. Parmakları kesilmesin diye tedavisi yapılıyor. Umarız tedaviye cevap verir ve parmakları kesilmek zorunda kalmaz" dedi.

NE ZAMAN TABURCU OLACAK?

Solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve septik şok teşhisiyle yoğun bakımda tedavi altına alınan İşler'in doktoru, ünlü oyuncudan üç hafta daha hastanede kalmasını istedi. İşler, Mayıs ayının başında taburcu olacak ve Bodrum-Gümüşlük'teki evine dönecek. 

nejat-isler-in-parmaklari-kesilebilir-5895290_1649_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya