Ne Münasebet dizisi ne zaman başlayacak?

how TV’nin, Haziran’da ekrana gelecek bir diğer iddialı dizisi de  Ne Münasebet  Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve

Ne Münasebet dizisi ne zaman başlayacak?

how TV’nin, Haziran’da ekrana gelecek bir diğer iddialı dizisi de  Ne Münasebet  Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça’nın oynadıkları dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı Ne Münasebet dizisi birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek.

Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar.

Yapım         : ARC Film
Yapımcı        : Fatih Enes Ömeroğlu
Yönetmen         : Çağrı Bayrak
Proje Tasarım    : Fatih Enes Ömeroğlu
Senaryo        : Hakan Haksun, Barış Başar, Fatih Enes Ömeroğlu
Tretman        : Eda Karakoç
Uygulayıcı Yapımcı    : Necmi Kolayca
Müzik            : Bolahenk (Erkan Gürer, Deniz Bayrak)
Görüntü Yönetmeni     : Cihan Gedik
Yardımcı Yönetmen    : Emrah Şendur
Proje Görsel Yönetim: Kerem Şahenk
Sanat Yönetmeni    : Sinan Demir
Yapım Koordinatörü    : Hüseyin Apaydın
Oyuncular         : Sarp Levendoğlu (Demir), Pelin Akil (Nil), İnan Ulaş Torun (Necmi), Bengi İdil Uras (Çisil), Cihat Tamer (Hakkı), Ayşe Kökçü (Muazzez), Hakan Altıner (Salim), Ayşen Sezerel (Figen), Mert Yavuzcan (Berkant), Pınar Şenol (Fadime), Gizem Güven (Ayça), Bahar Akça (Ahu)

NE MÜNASEBET DİZİSİNDE KİMLER ROL ALIYOR

Show TV’de Haziran ayında başlayacak olan ve geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan ARC Film imzalı “Ne Münasebet” dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Başrollerinde daha önce Serkan Altunorak ve Berrak Tüzünataç’ın yer alacağı açıklanan dizinin yapılan deneme çekimlerinde yapımcının yeterli verim alamaması üzerine yapım şirketi son olarak Küçük Ağa dizisinde yer alan Sarp Levendoğlu ve güzel oyuncu Pelin Akil ile anlaştı!

Kızılelma Kurtlar Vadisi'ni ekrana ilk süren isim olan ünlü yapımcı Osman Sınav'ın iddialı dizisiydi Kızılelma.

Dizinin kadrosunda ayrıca İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça’da yer alıyor.

“Ne Münasebet” çok yakında Show TV’de başlıyor!

NE MÜNASEBET DİZİSİNİN KONUSU NE?

Haziran ayında ekrana gelecek dizinin konusu ise şöyle; dizi bir avukatlık bürosunda geçiyor. Büronun sahibi tatile çıkacağı için büroyu yanında çalışan bir avukata devrediyor. Ancak oğlu da işlerin başına geçmek için şirkete döndüğünde eski stajyerinin büronun başında olduğunu görüyor. Ondan sonra da olaylar başlıyor. Ne Münasebet, Haziran ayında Show TV’de

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya