Müslüm Gürses'in durumu iyiye gidiyor

Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Müslüm Gürses'in sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.Gürses için ümitsiz olmadıklarını belirten Şener, ''Aile fertlerinin ümitsizliğe kapılmış olması

Müslüm Gürses'in durumu iyiye gidiyor

Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Müslüm Gürses'in sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Gürses için ümitsiz olmadıklarını belirten Şener, ''Aile fertlerinin ümitsizliğe kapılmış olmasını hoş görüyoruz ama biz böyle bir düşüncede değiliz'' dedi.

Deniz Şener, yaptığı açıklamada, geçirdiği bypass ameliyatının ardından, akciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınan ve halen tedavisine devam edilen sanatçının sağlık durumunda ''dalgalanma'' olduğunu ancak Gürses'in durumunun şu an iyiye gittiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler