Muhammed Şara ile Son Satır

Yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi ve beğeni gören Muhammed Şara ile "Son Satır Özel"ile bu akşam 21:00 'de sizlerle..Radyohaber61'de yeni yayın dönemine doğru bu akşam özel programıyla uzun süre ayrılıktan sonra sizlerle beraber olacak son sat

Muhammed Şara ile Son Satır

Yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi ve beğeni gören Muhammed Şara ile "Son Satır Özel"ile bu akşam 21:00 'de sizlerle..

Radyohaber61'de yeni yayın dönemine doğru bu akşam özel programıyla uzun süre ayrılıktan sonra sizlerle beraber olacak son satır, yeni yayın döneminde her zamanki program akışıyla sizlerle olacak

Duygu ağırlıklı konular, sevgi ve aşka dair şiirler, hayatın içinden hikayeler, Muhammed Şara'nın kendine özgü üslubu ve duygu dolu sesiyle sizleri bambaşka bir dünya'ya sürükleyecek, hayalleriniz ve anılarınızla baş başa bırakacak..

Şiir ve müzikle duygulu anlar yaşayacağınız "Son Satır" programına duygusal anılarınız, duygu dolu hikayeleriniz ile katılıp mesajlarınızı gönderebilirsiniz. Varsa şiirlerinizi paylaşabilirsiniz..

'Elçiye zeval olmaz yüreğim seni sevdi..' felsefesiyle AŞK'a korkmadan yaklaşmak üzere..

Programa göndereceğiniz mesaj ve sorularla katılmak için TIKLAYINIZ...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler