Müge Anlı ağladı

Almanya Berlin'de yaşayan Sami Schwaz, bugün canlı gelerek Müge Anlı ve ekibinden 38 yıldır görmediği babasının bulunması için dün canlı yayına geldi ve yardım istedi. Müge Anlı Berlin Duvarı'nın 38 yıl önce ayırdığı baba ve oğlunun buluşmasını izlerken;

Müge Anlı ağladı
Almanya Berlin'de yaşayan Sami Schwaz, bugün canlı gelerek Müge Anlı ve ekibinden 38 yıldır görmediği babasının bulunması için dün canlı yayına geldi ve yardım istedi. Müge Anlı Berlin Duvarı'nın 38 yıl önce ayırdığı baba ve oğlunun buluşmasını izlerken; canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.
 
"SİNİRLERİM BOZULDU"
 
Müge Anlı o anlarda hıçkıra hıçkıra ağlarken "Çok özür dilerim sinirlerim bozduldu da. Ay ben çok üzüldüm de o çocuğun babasına. Ama babası çok kötü, yazık. Anne ayda 500 TL'ye çalışıyor. Kadının bir de eski eşinden bir çocuğu daha var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler