Meme yorumu sosyal medyayı karıştırdı

Dünya Emzirme Haftası'yla ilgili bir yazı kaleme alan ve Hürriyet gazetesindeki köşesinde yayınlayan Ömür Gedik, bu hafta dolayısıyla yapılan çağrılara katılmadığını, emzirmekten hoşlanmadığını, zorlandığını ve belki de sırf bu yüzden emzirmeyi 2 ay sonra

Meme yorumu sosyal medyayı karıştırdı
Dünya Emzirme Haftası'yla ilgili bir yazı kaleme alan ve Hürriyet gazetesindeki köşesinde yayınlayan Ömür Gedik, bu hafta dolayısıyla yapılan çağrılara katılmadığını, emzirmekten hoşlanmadığını, zorlandığını ve belki de sırf bu yüzden emzirmeyi 2 ay sonra bıraktığını yazdı.
 
"MEMELER CİNSEL OBJE"
 
Köşesinde, kadınların emzirme olayına kutsal bir görevmiş gibi yaklaşmalarını da anlamadığını yazan Gedik, "Cinsel obje olarak görmekten bir türlü vazgeçemediğim memelerin kutsal olduğu söylenen bu görevine alışamamıştım bir türlü" ifadelerini kullandı. Gedik ayrıca, birçok erkeğin de bu konuda onunla aynı fikirde olduğunu iddia etti ve sözlerine şöyle devam etti:
 
"GÖZE SOKA SOKA EMZİRMESİNLER"
 
"Kadınlar tabii ki çocuklarını emzirsinler ama bunu herkesin gözüne soka soka yapmasınlar. Kadınların emzirme özgürlüklerini sokak ortasında, istedikleri yerde kullanmaları bana cinsellik ve libido düşmanı bir hareket gibi geliyor. Hele hele parklarda, meydanlarda yapılan şu toplu bebek emzirme eylemleri yok mu?
 
 TEPKİ ALINCA AÇIKLAMA YAPTI
 
Ömür Gedik bu yazısı üzerine büyük tepki alınca Twitter'dan açıklama yapmak zorunda kaldı. İşte Gedik'in açıklamaları:

--1677716.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler