Megastara ilginç teklif

Megastar Tarkan, Maltepe Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin 3. gününde açık hava tiyatrosunda sahne aldı. 10 bine yakın öğrenicinin katıldığı şenlikte eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarıyla gençleri coşturan Megastar, sahne şovuyla da unutulmaz b

Megastara ilginç teklif
Megastar Tarkan, Maltepe Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin 3. gününde açık hava tiyatrosunda sahne aldı. 10 bine yakın öğrenicinin katıldığı şenlikte eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarıyla gençleri coşturan Megastar, sahne şovuyla da unutulmaz bir konsere imza attı.
 
Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konserde bazı hayranları Tarkan'a ulaşabilmek için sahneye atlamaya çalıştı. Seyirciler arasında açılan bir pankartta "Artık fanın olmak gönlümüze az gelir Tarkan, sen en iyisi bizi nüfusuna geçir" yazısı dikkat çekti. Megastar, dikkatini çeken pankarta cevaben, "Canlarım benim, hepiniz benim ailemsiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler