Kurtlar Vadisine fuhus operasyonu

HABERTÜRK'ten Neşet Karadağ'ın haberine göre Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Facebook üzerinden kadınların özel çekilmiş fotoğraflarıyla 300 ile 1000 TL karşılığında işadamları, bürokratlar ve siyasilere pazarlandığı ihbarı aldı. Ayl

Kurtlar Vadisine fuhus operasyonu

HABERTÜRK'ten Neşet Karadağ'ın haberine göre Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Facebook üzerinden kadınların özel çekilmiş fotoğraflarıyla 300 ile 1000 TL karşılığında işadamları, bürokratlar ve siyasilere pazarlandığı ihbarı aldı.

Aylarca izleme yapıldıktan sonra, 27 Kasım'da gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 3'ü erkek 11 kişi hakkında dava açıldı.

DÖRDER YIL HAPİS İSTEMİ

Haklarında 4'er yıl hapis cezası istenen sanıkların yargılanmasına başlanırken, "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin oyuncuları Gökhan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey) ve Erdem Ergüney'in (Deli Hikmet) de isimlerinin telefon dinlemelerine takıldığı, otele giriş çıkışların güvenlik görüntüleriyle tespit edildiği ortaya çıktı.

DİNLEMEYE TAKILDI

Polisin dinleme tutanaklarıyla belgelediği iddialara göre "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin sponsoru müteahhit Alpay Y. ve yanında çalışan G., para karşılığı telekız pazarladığı öne sürülen Çetin Ç.'yi arayarak film oyuncuları için 4 kadın istedi. Zanlı kadınlar, oyuncularla ilişkiye girdiklerini de iddia ettiler.

Zanlılar arasında yer alan kadınlardan birinin iddiasına göre, filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) için de otele bir kadın gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler