Kurtlar Vadisi'nde neler olacak

Sadi Paşa'yı uçurumdan düşmekten kurtaracak olan Polat Alemdar, helikopterinin füzüyle vurulmasını engelleyemeyecek. Geçen hafta yayınlanan bölümde Polat Alemdar'ın İskender Büyük'ün tuzağından Sadi Paşa'yı kurtarma çabası ve Polat Alemdar'ın ekibi ile bi

Kurtlar Vadisi'nde neler olacak

Sadi Paşa'yı uçurumdan düşmekten kurtaracak olan Polat Alemdar, helikopterinin füzüyle vurulmasını engelleyemeyecek.

Geçen hafta yayınlanan bölümde Polat Alemdar'ın İskender Büyük'ün tuzağından Sadi Paşa'yı kurtarma çabası ve Polat Alemdar'ın ekibi ile biraraya gelişi ile yeniden İskender'in peşine düşüşü izlenmişti.

Sadi Paşa'nın tam uçurumdan atılması sahnesinde sona eren dizinin bu haftaki bölümünde ise Polat Alemdar'ın, nefesleri kesecek bir mücadele ile Sadi Paşa'yı kurtarışı ekrana gelecek.

Öta yandan Paşa'yı öldürmek konusunda kararlı olan İskender Büyük de boş durmayacak. Polat ve ekibi Sadi Paşa'yı helikopterle Ankara'ya göndermeye hazırlanırken, İskender yine füze kartını devreye sokacak. Sadi Paşa'nın bulunduğu helikopter, füze saldırısıyla gökyüzünde paramparça olurken Sadi Paşa'ya yönelik bu suikast, sürpriz bir ismin üzerine kalacak.

Dizinin bu bölümünde önemli bir prodüksiyon başarısına da imza atıldı. Sadi Paşa'yı Ankara'ya taşıyacak olan helikopter, havalandıktan sonra patlatıldı.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Aylardır hazırlıkları yapılan bu sahne için bütün ekip yoğun bir tempoda çalıştı. Kurtlar Vadisi Pusu için gerçek helikopterin birebir ölçülerinde maket helikopter yapıldı. Fiberglas kullanılarak yapılan helikopter, tepe pervanesi dışında gerçeğinin birebir aynısı oldu. 3 kamerayla yapılan çekimler, planlandığı gibi tamamlandı.

Helikopter, içine yerleştirilen patlayıcılar sayesinde gökyüzünde paramparça olurken Türkiye televizyon tarihinde bir dizi için yapılan en büyük prodüksiyonlardan biri de gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler