Koltukları kan olmasın diye arabalarına almadılar

 Şancı fotoğrafın öyküsünü şöyle anlattı; “Bolluca Arnavutköy’de bir araba, bisiklete binen 2 çocuğa yolun sol şeridinde çarptı. İki çocuk ayrı yerlere fırladı. Millet o çocukları kanlar içinde yerde unutup birbirine girdi. Ben sağ taraftan gidiyordum, ki

Koltukları kan olmasın diye arabalarına almadılar

 Şancı fotoğrafın öyküsünü şöyle anlattı; “Bolluca Arnavutköy’de bir araba, bisiklete binen 2 çocuğa yolun sol şeridinde çarptı. İki çocuk ayrı yerlere fırladı. Millet o çocukları kanlar içinde yerde unutup birbirine girdi. Ben sağ taraftan gidiyordum, kimse durmadı el ettiler, bağırdılar.

Yerde yatan çocuklara bakıp ‘ah vah edip’ arabaları kan olmasın diye durmadılar! Hastaneye bıraktım. Çocukların dayısı ‘abla ben dönüp kanı temizleyeyim’ dedi. Allah şu mübarek ayda durmayanların belasını versin! Başka da bir şey demiyorum.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya