'Keşke Erdoğan bir bira içseydi'

Yılmaz Özdil, katıldığı bir programda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştireyim derken farklı bir dil kullandı. Başbakan Erdoğan'ı Türkiye'yi daha iyi getirmesi için bira içmesi gerektiğini söyledi.Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunduğu Genç Bakış, İstanbul

'Keşke Erdoğan bir bira içseydi'

Yılmaz Özdil, katıldığı bir programda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştireyim derken farklı bir dil kullandı. Başbakan Erdoğan'ı Türkiye'yi daha iyi getirmesi için bira içmesi gerektiğini söyledi.

Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunduğu Genç Bakış, İstanbul Özyeğin Üniversitesi'nden yapılan canlı yayında Hürriyet gazeteci yazarlarından Yılmaz Özdil'i ağırladı.

"ERDOĞAN KEŞKE BİRA İÇSEYDİ"

Özdil, hükümetin sosyal alandaki yasaklar konusunda ileri gitmesini ilginç bir dille yorumladı. Özdil, Türkiye'yi yönetenlerin gençliğini yaşamadığını, o yüzden gençliğin yaşadıklarını anlayamadıklarını söyledi. Özdil "Eleştirmeden, üzülerek söylüyorum; Tayyip Erdoğan bir bira içseydi, bugün Türkiye çok daha iyi bir durumdaydı" dedi.

Özdil'in bu sözlerinden sonra seyirciler uzun süre Özdil'i alkışladı. Gençlere bu konuda öğüt veren Özdil sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir bira içen adam dinsiz olmadığını ve hayata farklı bir pencereden bakmadığını görür. Biz gençliğimizi yaşamak durumundayız. Siz geçmişte gençliğini doya doya yaşamamış insanların durumuna düşmeyin!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler