Kerem'in Aslı'sı oldu

 Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşı olacağını açıklayan Wilma Elles'in yeni adı nihayet belli oldu. Güzel oyuncuya, iş adamı sevgilisi Kerem Göğüş "Aslı" adını verdi. Çift, bu haberi Yerel TV Birliği ödül töreninde açıkladı.El ele ödül aldılarGecede Wilma

Kerem'in Aslı'sı oldu

 

Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşı olacağını açıklayan Wilma Elles'in yeni adı nihayet belli oldu. Güzel oyuncuya, iş adamı sevgilisi Kerem Göğüş "Aslı" adını verdi. Çift, bu haberi Yerel TV Birliği ödül töreninde açıkladı.

El ele ödül aldılar

Gecede Wilma Elles en iyi oyuncu, Kerem Göğüş ise en iyi iş adamı seçilirken, çift ödül sevincini sahnede el ele poz vererek kutladı.

 İkili ödüllerini Nefise Karatay'ın elinden aldıktan sonra Wilma Elles, "Bizimki de Kerem ile Aslı gibi masalsı bir sevda. Kerem, o efsanevi masaldan etkilenip Türkçe adımın Aslı olmasını istedi ve ben de çok beğendim. Yani artık Aslı Elles'im.

 Yeni adımı özellikle ikimizin de ödül aldığı gecede açıklamak istedik, çünkü çifte mutluluk yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler