Kendi kendini bitirdi!

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in başrollerinde oynadıkları İşler Güçler, üçlünün kaprisleri yüzünden bitme noktasına geldi.Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in başrollerinde oynadıkları İşler Güçler dizisi, sürekli artan perf

Kendi kendini bitirdi!

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in başrollerinde oynadıkları İşler Güçler, üçlünün kaprisleri yüzünden bitme noktasına geldi.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in başrollerinde oynadıkları İşler Güçler dizisi, sürekli artan performansıyla oldukça beğenildi. Üç oyuncunun artan hayran grafiği, kaprislerinin de sürekli artamasına sebep oldu.

Bugün gazetesinin haberine göre; dizi başladığında Kural ve Cemşir 7'şer bin, Sadi Celil Cengiz ise 5 bin lira haftalık ücret alıyordu. Dizi tutunca oyuncuların her fırsatta ücretlerine zam istemesi yapımcı Hayri Aslan'ı çileden çıkardı. Son olarak hafta da 30'ar bin lira istemeleri, yapımcının diziyi bitirme kararı almasına sebep oldu.

Yapımcı Aslan'ın yakın çevresine, "Bunların kaprislerini çekeceğime gider 'Polis Akadamesi'ni uyarlayıp çekerim daha iyi" dediği konuşuluyor. Dizi 36'ncı bölümde sona  erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler