Kenan Işık'ı şaşırtan istek

Ancak ikinci soruda sıfır çekerek elendi. ATV ekranlarında yayınlanan, Kenan ışık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına Abdullah Çeçen isimli yarışmacı damga vurdu. Konuşmalarıyla hem seyircileri hem de Kenan Işık'ı şaşırtan Çeçen

Kenan Işık'ı şaşırtan istek

Ancak ikinci soruda sıfır çekerek elendi.


 ATV ekranlarında yayınlanan, Kenan ışık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına Abdullah Çeçen isimli yarışmacı damga vurdu. Konuşmalarıyla hem seyircileri hem de Kenan Işık'ı şaşırtan Çeçen kimseyi beğenmeyen tavırlarıyla dikkat çekti. Kiminle buraya geldiniz sorusuna iki arkadaşımla geldim. Birisi part time yanıtı Kenan Işık'ı şaşırttı. Daha sonra Anne babasının ne iş yaptığı sorulunca da "babam emekli. Annemle internet kafe iştelmeye çalışıyorlar" yanıtını verince Kenan Işık sohbetin başından bu yana aldığı yanıtlardan olacak ki "Size de bir şey beğendirmek zor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Daha sonra yarışmaya başlayan Çeçen, "Pratik zekalı insanlar mangala yelpaze yaparken kolları yorulmasın diye hangisini kullanırlar" sorusunda takıldı. Çeçen süre dolduğu anda telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum dedi ancak Kenan Işık bu talebi kabul etmedi. Abdullah Çeçen duruma itiraz ederek "Joker kullanmaya karar verdiğimde 3 saniye kalmıştı" diyerek Kenan Işık'tan bir şans daha istedi. Ünlü sunucu bu ilginç istek karşısında ne yapacağını bilemezken genç şaşkınlık içinde "0 TL mi kazandım" diyerek koltuktan kalktı. Ünlü sunucu da "Evet 0 TL. Bu bir tek sizin başınıza gelmedi" diyerek yarışmacıyı teselli ederek uğurladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya