Karadenizli Yasemin rekorları alt üst etti!

İnternette paylaştığı videolarla kısa sürede fenomen haline gelen VE Karadenizli bir ailenin kızı olan Yasemin Sakallıoğlu, Türkiye’nin tek kadın stand-up’çısı olarak sahnelere hazırlanıyor.Türkiye’nin yeni internet fenomeni ‘Karadenizli Yasemin’in videol

Karadenizli Yasemin rekorları alt üst etti!

İnternette paylaştığı videolarla kısa sürede fenomen haline gelen VE Karadenizli bir ailenin kızı olan Yasemin Sakallıoğlu, Türkiye’nin tek kadın stand-up’çısı olarak sahnelere hazırlanıyor.

Türkiye’nin yeni internet fenomeni ‘Karadenizli Yasemin’in videoları yüz binlerce kişi tarafından izlendi. Sosyal medyada takipçi sayısı da 200 bine yaklaşan Yasemin Sakallıoğlu, paylaştığı videolar izlenme rekorları kırınca profesyonel sahne hayatına girmeye karar verdi.

KARADENİZLİ YASEMİN'İN VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

‘Doğru koca nasıl seçilir’ adlı videosu internette 500 bini aşkın kişi tarafından seyredilince, Demet Akalın’ın Türkan adlı şarkısının sözlerini değiştirip kamera karşısına geçen Yasemin Sakallıoğlu yine gündeme oturdu. Takipçilerinin ‘Karadenizli Yasemin’ adını verdiği Sakallıoğlu, ünlü menajer Selahattin Çelik ile anlaştı. Çelik, Sakallıoğlu’nun mükemmel bir takipçi sayısına ulaştığını, yakında sahneye çıkmaya hazırlandığını açıkladı.

Sakallıoğlu’nun Türkiye’deki tek kadın stand-up’çı olduğuna dikkat çeken Çelik, “Türkiye’nin bu alanda yetiştirdiği çok kıymetli sanatçılar var. Ancak sahneler ve ekranlarda gördüğümüz kadın stand-up’çımız yok. Yasemin Sakallıoğlu bu açıdan tek olacak” dedi.

Karadenizli Yasemin’in bir başka özelliğinin de sesi olduğunu anlatan Çelik, “Yasemin hanımın çok güzel sesi var. Kendisi de müziğe ilgi duyan birisi. Stand-up’a yeni bir hava katalım istedik. Karadenizli Yasemin’in hem stand-up şovu yapmasına, hem de şarkılar seslendirmesine karar verdik . Bir yandan albüm hazırlığı yapıyoruz, bir yandan da yeni stand-up hikayeleri yazıyoruz. Ezber bozacağız” diye konuştu.

Çelik, Karadenizli Yasemin’in fenomen haline geldikten sonra üst üste program teklifleri aldığını söyledi. Çelik, daha önce Gülben Ergen, Alişan’ın da aralarında bulunduğu televizyon programlarına katılan Yasemin Sakallıoğlu’na Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden konser ve gösteri teklifleri geldiğini bildirdi.

O VİDEOYU ARKADAŞLARI ÇEKTİ

1988 İstanbul doğumlu olan Yasemin Sakallıoğlu ise, yüz binlerce izleyici sahibi olmasına uzanan yolculuğunu şöyle anlattı:

“Kendimi bildim bileli etrafımda gördüğüm ilginç karakterler hep ilgimi çekmiş ve taklit etmeme sebep olmuştur. Belki de çocukluğumdan bu yana istediğim şeye tek bir video ile ilkokul arkadaşlarım sayesinde yaklaştım. Parkta çekilen iki video paylaşım rekorları kırdı. Ben sadece Yasemin’ken, halkın bana yakıştırdığı isimle ‘Karadenizli Yasemin’ oldum. Son dönemlerde Türkan şarkısının sözlerini değiştirerek çektiğim bir video ile tekrar gündeme geldim. Hatta o video sayesinde artık insanlar evli olduğumu ve ayyaş bir kocam olduğunu düşünüyorlar. Halbuki bekarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya