Karadeniz'de "Sevdaluk" başlayacak!

Türk sinemasının ve tiyatrosunun iki dev ismi Demet Akbağ ile Erdal Özyağcılar 'Sevdaluk' dizisinde bir araya geliyor. Sevdaluk, yeni sezonda SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.Çekimleri eylül ayında başlayacak olan Sevdaluk’ta ilk kez birlikte kamera karş

Karadeniz'de "Sevdaluk" başlayacak!

Türk sinemasının ve tiyatrosunun iki dev ismi Demet Akbağ ile Erdal Özyağcılar 'Sevdaluk' dizisinde bir araya geliyor. Sevdaluk, yeni sezonda SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.

Çekimleri eylül ayında başlayacak olan Sevdaluk’ta ilk kez birlikte kamera karşısına geçecek olan Akbağ ile Özyağcılar, Karadeniz’in ve Karadenizlilerin geleceğine uzanan sevdanın pekçok farklı çeşidine dair unutulmaz bir hikâyeyi seyirciye anlatacaklar.

Karadeniz'in insanını, doğasını, havasını, hatta 'ayı'sını ekrana taşıyacak olan Sevdaluk'ta Demet Akbağ 'Adalet', Erdal Özyağcılar ise 'Ali İhsan' karakterini canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler