Kara Ekmek'te, Çetin'in Dedesi Diziye Veda Etti

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kara Ekmek'de Çetin'in dedesi, Taylan'ın babası, Semra'nın da eşi olan Ahmet karakterinin öldürüldüğü ortaya çıktı. Buna göre karaktere hayat veren Ahmet Levendoğlu senaryo gereği diziden ayrıldı ve ilerleyen bölümlerde ro

Kara Ekmek'te, Çetin'in Dedesi Diziye Veda Etti

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kara Ekmek'de Çetin'in dedesi, Taylan'ın babası, Semra'nın da eşi olan Ahmet karakterinin öldürüldüğü ortaya çıktı. Buna göre karaktere hayat veren Ahmet Levendoğlu senaryo gereği diziden ayrıldı ve ilerleyen bölümlerde rol almayacak. Bu ayrılığın sevilen diziye nasıl bir etkisi olacağı ise merak konusu.

EN ÇOK İZLENEN PROGRAMLAR ARASINDA

Başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır ve Altan Erkekli gibi isimlerin paylaştığı dizi, geçtiğimiz aylarda başlamış ve kısa zamanda Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasına adını yazdırmıştı.

1-310.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler