İsmail Türüt'ten büyük gaf

İsmail Türüt canlı yayında "Türkiye'de eli sıkılardan en çok Orhan Gencebay'ı bilirim. Çok cimridir" deyince yayına Sevim Emre bağlandı. Sevim Emre'nin sert sözleri sonrası hata yaptığını fark eden Türüt, özür diledi.Kanaltürk'teki Arım Balım Peteğim prog

İsmail Türüt'ten büyük gaf

İsmail Türüt canlı yayında "Türkiye'de eli sıkılardan en çok Orhan Gencebay'ı bilirim. Çok cimridir" deyince yayına Sevim Emre bağlandı. Sevim Emre'nin sert sözleri sonrası hata yaptığını fark eden Türüt, özür diledi.

Kanaltürk'teki Arım Balım Peteğim programına konuk olan Türkücü İsmail Türüt, "Türkiye'de eli sıkılardan en çok Orhan Gencebay'ı bilirim. Çok cimridir" dedi. Programın sunucusu Petek Dinçöz; "Sevim Abla tutumludur" deyince de Türüt; "O zaman kılıbıktır" deyince yayına Sevim Emre bağlandı.

Emre, "Kendisine hiç yakıştıramadım. Hanginiz memleketiniz için okul hediye ettiniz? Yüzlerce aileye destek oldunuz?" dedi. Bunun üzerine hata yaptığını fark eden Türüt, özür diledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya