İlk 3 günde milyonlar izledi rekor kırdı!

Recep İvedik, gösterimdeki ilk üç gününde 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlendi.Recep İvedik, gösterimdeki ilk üç gününde 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlenerek, kendisini ait hafta sonu rekorunu geliştirdi. Önceki rekor 1 milyon 209 bin adet ile '

İlk 3 günde milyonlar izledi rekor kırdı!

Recep İvedik, gösterimdeki ilk üç gününde 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlendi.

Recep İvedik, gösterimdeki ilk üç gününde 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlenerek, kendisini ait hafta sonu rekorunu geliştirdi. Önceki rekor 1 milyon 209 bin adet ile 'Recep İvedik 2' filmine aitti.

Türkiye sineması rekorlara doymuyor. Bu hafta sonu 'Düğün Dernek ' filminin 6 milyon 600 binlik gişe rakamına ulaşıp, son otuz yılın en çok izlenen filmi olmasının ardından bir rekor da 'Recep İvedik 4' filminden geldi. Film üç gününde 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlenerek, kendisini ait hafta sonu rekorunu geliştirdi. Önceki rekor 1 milyon 209 bin adet ile 'Recep İvedik 2' filmine aitti.

Vizyona girdiği günden itibaren seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Recep İvedik 4 filmi, Avrupa ’da da Türk filmleri arasında en fazla ilk üç gün izlenme rakamına ulaşarak çifte rekor kırmış oldu. Daha önceki rekor da 1 milyon 109 bin adetlik bilet satışıyla Recep İvedik serisinin ikinci filmine aitti. En iyi hafta sonu açılışı sıralamasında 'Fetih 1453', 1 milyon 161 bilet ile ikinci sırada yer alıyor.

Üçüncü sırada yer alan Recep İvedik 3 ise ilk hafta sonunda 1 milyon 153 kişi tarafından izlenmiş. Ancak toplam seyirci sayısı 3 milyon 325 bin adette kalmıştı. 'Recep İvedik 4'ün, ikinci filmin yakaladığı 4 milyon 333 binlik gişe rakamını geçip geçmeyeceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler