İbrahim Tatlıses taburcu oldu

9 Mart'ta Miami'de ameliyat masasına yatan ve sonrasında uzun süre uyutulan sanatçı tedaviye olumlu cevap verince hızlı bir iyileşme süreci geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses taburcu oldu. Ameliyat sonrası sık sık sosyal medyadan hayranlarına sağlık du

İbrahim Tatlıses taburcu oldu

9 Mart'ta Miami'de ameliyat masasına yatan ve sonrasında uzun süre uyutulan sanatçı tedaviye olumlu cevap verince hızlı bir iyileşme süreci geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses taburcu oldu. Ameliyat sonrası sık sık sosyal medyadan hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi veren ve fotoğraflarını paylaşan Tatlıses, önceki akşam taburcu olarak Miami'deki evine gitti. Türkiye'ye dönene kadar Miami'deki evinde dinlenmeye devam edecek sanatçının fizik tedavisinin ise Amerika'da mı yoksa Türkiye'de mi devam edeceği birkaç gün içerisinde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler