Hülya Koçyiğit'e eşi öyle bir sürpriz yaptı ki

 'Oylum Talu ile Anlatacaklarım Var' programına katılan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi, ünlü sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit, yayın sırasında duygusal anlar yaşadı.Program içerisinde kendisi için özel hazırlanan; sanat ve özel hayatının anlatıldığı görüntüleri

Hülya Koçyiğit'e eşi öyle bir sürpriz yaptı ki

 'Oylum Talu ile Anlatacaklarım Var' programına katılan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi, ünlü sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit, yayın sırasında duygusal anlar yaşadı.

Program içerisinde kendisi için özel hazırlanan; sanat ve özel hayatının anlatıldığı görüntüleri izleyen başarılı sanatçı, göz yaşlarını tutamadı.

“ELLERiM BÖYLE BOŞ MU KALACAKTI”

Programın ikinci bölümünde çiftin şarkısı olan Emel Sayın'dan "Ellerim Böyle Boş mu Kalacaktı" adlı parça çalmaya başlandı.

BU SÜRPRİZ ONLAR İÇİN BİR İLKTİ

Ardından, 44 yıllık eşi Selim Soydan canlı yayında bir anda güzel aktristin arkasında belirip, gözlerini kapattı. Hülya Koçyiğit, kısa süreli bir şaşkınlığın ardından sürpriz’in eşi Selim Soydan olduğunu anlayınca kahkahalarını tutamadı.
Ünlü çift ilk kez canlı yayında böyle bir sürprizle bir araya geldiklerini belirtti.

Selim Soydan, eşi Hülya Koçyiğit için “O benim hayatta ki en büyük şansım her zaman bunu söylerim. O benim için bir hayat, su, güneş öyle bir kadın.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler