Hazal Kaya'nın ABD'deki Korkusu!

 Oyunculuk dersi almak için ABD’ye gideceğini açıklayan Kaya, bu yüzden bütün projeleri iptal ettiğini ifade etti...Genç oyuncu Hazal Kaya Amerika yolcusu. Oyunculuk dersi almak için ABD’ye gideceğini açıklayan Kaya, bu yüzden bütün projeleri iptal ettiği

Hazal Kaya'nın ABD'deki Korkusu!

 

Oyunculuk dersi almak için ABD’ye gideceğini açıklayan Kaya, bu yüzden bütün projeleri iptal ettiğini ifade etti...

Genç oyuncu Hazal Kaya Amerika yolcusu. Oyunculuk dersi almak için ABD’ye gideceğini açıklayan Kaya, bu yüzden bütün projeleri iptal ettiğini ifade etti. Kaya gitmeden önce internette ABD’de ne yiyeceğini araştırdığını en büyük korkusunun ise Ezine peyniri bulamamak olduğunu belirtti. Oyuncu şunları söyledi: “Ezine peyniri hayatımın vazgeçilmezidir.Her zaman dolabımda vardır. Çok severim. ABD’ye gitmeden araştırma yaptım. Ezine peyniri satan birmarket buldum. Benimiçin de çok güzel oldu. Şimdi içimrahat.”

Oyuncu ayrıca Amerika’da yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen gençlik dizisi TheO.C’nin yerli versiyonunda oynayacağı iddialarını da yalanladı. Kaya, “Şu an eğitimime odaklandım.Hiçbir dizide yer almıyorum. ABD’deki okuldan yazı bekliyorum, gelir gelmez gideceğim. Gitmemek gibi bir durumumyok. Keyfimde çok yerinde” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya