Hamsimedya ilk dergisini çıkardı

Hamsimedya adlı dergi deneme yayınlarını tamamlayarak 1. Sayısı ile yayın hayatına başladı.Hamsimedya adlı dergi Trabzon medyasına yeni bir renk kattı. Deneme yayınlarıyla bugüne kadar gündeme gelen “Hamsimedya” 1. Baskısı olan Ocak ayı sayısıyla medya se

Hamsimedya ilk dergisini çıkardı

Hamsimedya adlı dergi deneme yayınlarını tamamlayarak 1. Sayısı ile yayın hayatına başladı.

Hamsimedya adlı dergi Trabzon medyasına yeni bir renk kattı. Deneme yayınlarıyla bugüne kadar gündeme gelen “Hamsimedya” 1. Baskısı olan Ocak ayı sayısıyla medya sektörüne güçlü bir giriş yaptı. Dergide Trabzon’a dair her konu yer alıyor. Hamsimedya’nın Ocak sayısında “Fındık stratejisi, HES’ler, 61.bin taraftarla stadın ısınması, Deli bal, Trabzon’daki AVM’ler, Trabzon zayi ediliyor, Trabzon- Erzincan Demiryolu, Uzungöl tepeden seyredilecek, Trabzon Büyükşehir Belediye ve 61 proje ne alemde” gibi konulara yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler