Haber61'in uygulaması takdir topluyor

Trabzon'da 1.Amatör küme PLAY OFF maçlarını canlı olarak yayınlayarak bir ilke imza atan Haber61.net'in bu uygulaması takdir görüyor.Taka Gazetesinde Trabzon sporu ve Trabzonspor ile ilgili yazdığı köşe yazıları ile dikkat çeken isimler arasında yer alan

Haber61'in uygulaması takdir topluyor

Trabzon'da 1.Amatör küme PLAY OFF maçlarını canlı olarak yayınlayarak bir ilke imza atan Haber61.net'in bu uygulaması takdir görüyor.

Taka Gazetesinde Trabzon sporu ve Trabzonspor ile ilgili yazdığı köşe yazıları ile dikkat çeken isimler arasında yer alan İhsan Öksüz, Haber61.net'in bu uygulamasına bugün yazdığı köşe yazısında yer verdi.

İşte Öksüz'ün "HARİKA UYGULAMA BERBAT YÖNETİM!" başlığı ile kaleme aldığı o yazısı...

Habar 61.net sitesi çok güzel bir uygulama başlattı. Trabzon Süper Amatör Ligi Play Off grubundaki maçları naklen yayınlıyor! Trabzonspor’un şampiyonlukları döneminde bile maçlarını bin bir nazla yayınlayan tek kanallı TRT’den şimdi amatör maçların bile yayınlandığı döneme geldik! Haber 61.net’i, yöneticilerini ve emeğe geçenleri kutlarım.

Bu arada maçları anlatan Tuncay Lakot’a da özel tebriklerimi iletiyorum. Bu genç adam ulusal televizyonlardaki spikerlerden hiç de aşağı değil… Kendini biraz daha geliştirip bu işlerin merkezine transfer olabilir…

Ancak bu yayınlar bir gerçeği de açığa çıkardı! Hakemlerin verdikleri ve vermedikleri kararları… Eğer maçlar yayınlanmasaydı Ortahisar Kanuni’nin Zağnos ile oynadığı maçta süper lige aday olduğu söylenen Mustafa Aydın isimli hakemin kararlarını görmeyecektik! Bu yayınla bir hakemin bir maçı bir takımdan alıp diğerine nasıl ikram ettiğini gördüm. Mustafa Aydın için çok iyi referanslar varmış ama, izlemediğimiz maçları acaba nasıl yönetiyormuş? Ve dedikleri gibi istikbal bekliyorsa 7 yaşındaki çocukların bile anlayabileceği cinliklerden vazgeçecek! Maçta neyi verip neyi vermediğini çok iyi bilmesi gerekir. Umarım en kötü maçı bu olur! Ayrıca maçın gözlemcisi ve verdiği notu da merak etmiyor değilim! Bilgi verilirse sevinirim!

1-266.jpg

trabzon, trabzonspor,ihsan öksüz,amatör,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya