Gökçe Bahadır Hatırla Gönül dizisinde rol alacak

Daha önce “Hayat Bilgisi”, “Yaprak Dökümü”, “Sensiz Olmaz”, “Kayıp Şehir” ve son olarak ”Aramızda Kalsın” dizisinde rol alan güzel oyuncuGökçe Bahadır, “Hatırla Gönül” dizisiyle ekrana dönüyor.ERKEK BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLACAKDizide yehimhanede büyümüş G

Gökçe Bahadır Hatırla Gönül dizisinde rol alacak

Daha önce “Hayat Bilgisi”, “Yaprak Dökümü”, “Sensiz Olmaz”, “Kayıp Şehir” ve son olarak ”Aramızda Kalsın” dizisinde rol alan güzel oyuncuGökçe Bahadır, “Hatırla Gönül” dizisiyle ekrana dönüyor.

ERKEK BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLACAK

Dizide yehimhanede büyümüş Gönül’ün iyi bir eğitim alıp ameliyat hemşiresi olması ve ardından 2 erkek arasında kalmasıyla yaşanan olaylar anlatılacak. Genel yönetmenliğini Gül Oğuz’un yapacağı dizide Bahadır’a Onur Saylak eşlik edecek. Bir diğer erkek başrol oyuncusu ise daha sonra belli olacak. Yeni sezonda ekrana gelecek dizinin kanalı henüz belirsiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler