Gelin adayı hem ağladı hem ağlattı!

Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunuculuğunu üstlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programında yürek burkan anlar yaşandı.   Show TV ekranlarından yayınlanan programda gelin adayı Nesrin, söyledikleriyle stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu. Gelin adayı Nesrin, "2 yaşın

Gelin adayı hem ağladı hem ağlattı!
Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunuculuğunu üstlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programında yürek burkan anlar yaşandı.
 
Show TV ekranlarından yayınlanan programda gelin adayı Nesrin, söyledikleriyle stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu. Gelin adayı Nesrin, "2 yaşında annesiz kaldım, 14 yaşında babam bizi bırakıp gitti. Babamı da çok seviyorum, bir şey diyemiyorum annesini bakmak için bizi bırakıp gitti ne yapsın? Evleneyim dedim, bir ailem olsun dedim. Olmadı, burnumdan geldi. Daha çok canım yandı. Öyle bir an geldi ki, açlıktan çocuğum ağlıyordu. Kimden yardım istediysem, daha çok çukura ittiler. Ben şu yaşıma gelebildiysem Allah’ım beni koruduğu için geldim. Benim canımı yakmasınlar artık ne olur. Yaşadıklarımı anlatsam aklınız almaz. Ben artık sadece insan muamelesi görmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler