Gazetecinin davetiyesi böyle olur

Gazetecilik çileli meslektir. Bu mesleğin duayenleri "Mürekkep kokusunu alan bir daha bu mesleği bırakamaz" derler.Anlayacağınız Gazetecilik zor zanaattır.  Bu meslek insanın kanına bir bulaştı mı bir daha bırakması zordur. Gazetecinin en mutlu günlerinde

Gazetecinin davetiyesi  böyle olur

Gazetecilik çileli meslektir. Bu mesleğin duayenleri "Mürekkep kokusunu alan bir daha bu mesleği bırakamaz" derler.

Anlayacağınız Gazetecilik zor zanaattır. 

Bu meslek insanın kanına bir bulaştı mı bir daha bırakması zordur. Gazetecinin en mutlu günlerinden biri olan Düğün töreninde bile düğün davetiyesi  gazete şeklinde olur.

Trabzon’da günlük yayın yapan Türk Sesi Gazetesinin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tarkan Kağan Üzen kendi düğününü de gazete sayfası gibi düğün davetiyesi ile duyurdu

15 Ocak 2011 Cumartesi günü Saat:17.00’de Zorlu Grand Hotel de düzenlenecek olan törenle hayatını Serap Ataman ile  birleştirecek olan gazeteci Tarkan Üzen bastırdığı gazete şeklindeki davetiyede, düğün haberi davetlilere flaş haber olarak duyuruldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler