Game Of Thrones yapımcıları şokta

Game Of Thrones 5. sezon bölümleri internete sızdı. George R.R. Martin'in çok satan romanlarından uyarlanan ve tüm dünyada büyük ilgi uyandıran 'Game of Thrones' dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Ancak dizinin ilk 4 bölümü bilgisayar korsanları tar

Game Of Thrones yapımcıları şokta
Game Of Thrones 5. sezon bölümleri internete sızdı. George R.R. Martin'in çok satan romanlarından uyarlanan ve tüm dünyada büyük ilgi uyandıran 'Game of Thrones' dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Ancak dizinin ilk 4 bölümü bilgisayar korsanları tarafından internete sızdırıldı.
 
Amerikan HBO kanalı yapımı olan dizinin merakla beklenen beşinci sezonunun ilk bölümü TSİ sabaha karşı 03.00'te yayınlanacak. Ancak hayranları tarafından yaklaşık 10 aydır merakla beklenen fantastik maceranın yayınlanmasına saatler kala yeni sezonun ilk dört bölümü bilgisayar korsanları tarafından internete sızdırıldı. 
 
Beşinci sezonun paylaşım sitelerine yüklendiğinin anlaşılmasının ardından on binlerce kişi yeni bölümleri izledi. Dizi geçen yıllarda olduğu gibi bu sezon da 10 bölümden oluşuyor. 

YENİ KARAKTERLER YENİ KITA

Amerikalı yazar George R.R. Martin'in çok satan 'A Song of Ice and Fire' roman serilerinden uyarlanan  dizi, fantastik bir dünyada bir krallığa hükmetmek için yaşanan savaşları ve entrikaları konu alıyor. Dizi yeni bölümlerinde son sezonda büyük sarsıntı yaratan ölümlerin ardından ortaya çıkan iktidar boşluğunu doldurmak için mücadele eden kahramanların hikayelerine odaklanacak. Yeni kıtalar ve yeni karakterler bu sezonun büyük sürprizleri olacak. 
 
Black Castle'da John Snow, Stannis Baratheon ile yüzleşirken, Westeros'ta güç rüzgârları Tyrell Hanesi'nden yana esecek. Dar Deniz'e yol alan Arya Stark ise eski bir dostunun peşinden gidecek. Kaçak Tyrion hayatında yeni bir amaç bulurken, Daenerys büyük güçle birlikte gelen büyük fedakârlıkları göğüslemeye çalışacak. Ve hepsinden önemlisi bu sezon Martin'in yarattığı bu fantastik evrene nihayet kış gelecek.
 
Game of Thrones HBO'nun en çok izlenen dizisi unvanını kazanırken, TV tarihinin en çok indirilen dizisi olmak gibi daha önce ortada olmayan bir kategorinin de öncülüğünü üstlendi. İzlanda, Kuzey İrlanda ve Hırvatistan'dan oluşan çekim mekanlarına yeni sezonda İspanya da eklendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler