Game of Thrones bombası Jon Snow ölmedi mi?

İzlenme rekorları kıran Game of Thronesdizisinin sezon finali, Jon Snow karakterinin ölümüyle geniş yankı bulmuş, izleyicilerin tepkisine neden olmuştu.Game of Thrones hayranlarının günlerdir tartıştığı, "Jon Snow'un ölümü" konusu, küçük bir ipucuyla bird

Game of Thrones bombası Jon Snow ölmedi mi?

İzlenme rekorları kıran Game of Thronesdizisinin sezon finali, Jon Snow karakterinin ölümüyle geniş yankı bulmuş, izleyicilerin tepkisine neden olmuştu.

Game of Thrones hayranlarının günlerdir tartıştığı, "Jon Snow'un ölümü" konusu, küçük bir ipucuyla birdenbire yön değiştirdi.

FOTOĞRAFI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington'ın yakın zamanda çekilen Wimblodon Tenis Turnuvası'ndaki görüntüsü bazı konuları açıklığa kavuşturdu. Harington'un hala uzun saçlı ve sakallı olması, hayranları tarafından diziye devam edeceği yönünde yorumlandı. Bir aydan fazla bir zaman önce biten diziye rağmen hala tıraş olmayan Harington, yeni sezonda da dizide yer alabilir. 

İddialar üzerine Harington, Rolling Stones dergisine verdiği röportajda "Menajerime dedim ki, diziden sonra artık kılıç ve at görmek istemiyorum. Bu tür şeylere takılıp kalmayacağım. Şu lanet olası saçlarımı da keseceğim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler