Gaffur Diziden Ayrıldı

Milyonları ekran başına bağlayan 'Avrupa Yakası' bir yıldızını kaybetti.

Gaffur Diziden Ayrıldı

Milyonları ekran başına bağlayan 'Avrupa Yakası' bir yıldızını kaybetti. Dizide Gaffur karakterini canlandıran başarılı oyuncu Peker Açıkalın, Avrupa Yakası'ndan ayrıldı.

Gerekçe olarak aynı kurumun gazetesinde hakkında çıkan Avrupa Yakası'nın eski oyuncusu 'Selin' karakterini canlandıran Evrim Akın, ile aşk yaşıyor haberi oldu. Hatırlanacağı gibi haberde Evrim Akın'ın ünlü oyuncu Peker Açıkalın'la aşk yaşıyor,Gaffur'un yeni gözdesi gibi haber yer almıştı. Bu haberin üzerine Peker Açıkalın, şöyle açıklama yapmıştı.

"Ben şu anda en değerli varlıklarımdan biriyle huzur dolu günler geçiriyorum. Ama ne olduysa bir anda gazetelerden birinde aşık olduğumun haberini alıyorum. İşin içine bir de Evrim'in güzel yemek yaptığını katıyorlar, hem de benim cümlem gibi. Neden böyle bir şeyle karşılaştığımı bilmiyorum.'
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya