Facebook'a beklenen yenilik geldi

Sosyal mesya devi Facebook, Messenger'ına yepyeni bir özellik koyuyor. Artık Facebook Messenger üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapılabilecek.Önce ABD ve Kanada'da kullanıma sunulan bu yeni özellik nihayet tüm dünyada da hizmete girdi. Facebook Messe

Facebook'a beklenen yenilik geldi

Sosyal mesya devi Facebook, Messenger'ına yepyeni bir özellik koyuyor. Artık Facebook Messenger üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapılabilecek.

Önce ABD ve Kanada'da kullanıma sunulan bu yeni özellik nihayet tüm dünyada da hizmete girdi. Facebook Messenger'a gelen hem Android hem de iOS güncellemesi ile artık kullanıcılar Facebook'taki arkadaşlarıyla sesli görüşme yapabilecek. Ancak bunun için WiFi ağına bağlı olmanız gerekiyor. Hücresel veri üzerinden telefon görüşmesi yapılamıyor. Bunun dışında Facebook'taki arkadaşlarınızın da en son Facebook Messenger sürümünü kullanıyor olması şart.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler