Evlilik programlarına RTÜK şoku!

 RTÜK, spor programlarından sonra evlilik programlarını da mercek altına almaya hazınlanıyor. Programları ayrıntılı olarak inceleyen Kurul, söz konusu yayınların aile yapısı üzerinde çok önemli tahribatlar oluşturduğu yönünde rapor hazırladı. İşte o rapor

Evlilik programlarına RTÜK şoku!

 RTÜK, spor programlarından sonra evlilik programlarını da mercek altına almaya hazınlanıyor. Programları ayrıntılı olarak inceleyen Kurul, söz konusu yayınların aile yapısı üzerinde çok önemli tahribatlar oluşturduğu yönünde rapor hazırladı. İşte o raporun detayları.
Özel televizyonlarda yayınlanan evlilik programlarını ayrıntılı olarak inceleyen Radyo Televizyon Üst Kurulu, söz konusu yayınların aile yapısı üzerinde çok önemli tahribatlar oluşturduğu yönünde rapor hazırladı.

Gençlerin de evliliğe bakışını olumsuz etkilediği gerekçesiyle kanallara reklam gelirlerinin üçte bir oranında para cezası verildi. Üst Kurul, raporunda bir programda dini nikâhlı eşini bırakan bir damat adayı, iki kadının kavgasına neden olan bir erkeğin durumu örnek olay verildi.

Raporda Psikiyatr Nevzat Tarhan'ın evlilik programları ile ilgili görüşlerine de yer verildi. Tarhan bu tür programları, 'aile kurumunu derinden sarsan programlar' olarak değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler