Evine hırsız giren ünlü oyuncu ihmalkar çıktı!

Karel’in eşi Günay Musayeva ile yaşadığı eve, yaklaşık iki ay önce çift uyurken hırsız girmişti.Hırsızlar, Musayeva’nın ziynet eşyaları ve pasaportunun bulunduğu kasa, 8 bin lira ve iki laptop bilgisayarı Karel’in kapıda duran Mercedes marka otomobiline k

Evine hırsız giren ünlü oyuncu ihmalkar çıktı!

Karel’in eşi Günay Musayeva ile yaşadığı eve, yaklaşık iki ay önce çift uyurken hırsız girmişti.

Hırsızlar, Musayeva’nın ziynet eşyaları ve pasaportunun bulunduğu kasa, 8 bin lira ve iki laptop bilgisayarı Karel’in kapıda duran Mercedes marka otomobiline koyarak kayıplara karışmıştı. Karel’in şikayeti üzerine başlayan soruşturmada, villanın kamera ve alarm sisteminin çalışmadığı belirlendi. Camdan kapının da olay gecesi kilitlenmediği anlaşıldı. Evden çok sayıda kişiye ait parmak izleri çıktı. Hırsızlara ait parmak izlerinin tespit edilebilmesi için Karel’in arkadaş çevresinin parmak izi incelemesinden geçirileceği, bölgedeki MOBESE kameralarından hırsızların tespit edildiği ve yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Tolga Karel’in bu olaydan iki ay önce de evi soyulmasına rağmen güvenlik sistemlerini yaptırmamış olması dikkat çekti.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya