Eurovision adayı kesinleşti

Şahin imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, bu yıl Moskova'da yapılacak Eurovision şarkı yarışmasına Türkiye adına Hadise'nin katılacağını belirterek, Hadise'nin 3 parça seçip TRT'ye teslim edeceğini ve bunların hangi dilde olacağının da kararının s

Eurovision adayı kesinleşti

Şahin imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, bu yıl Moskova'da yapılacak Eurovision şarkı yarışmasına Türkiye adına Hadise'nin katılacağını belirterek, Hadise'nin 3 parça seçip TRT'ye teslim edeceğini ve bunların hangi dilde olacağının da kararının sanatçıya bırakıldığını kaydetti.

Şarkı dili olarak Türkçe'yi tercih ettiğini, ama şarkının İngilizce olmasında da hiçbir sakınca bulunmadığını dile getiren Şahin, ''Bu konuda kendisini serbest bırakıyoruz'' dedi.
Bir gazetecinin ''Hadise'nin kıyafetiyle ilgili iddialar olduğunu'' belirtmesi üzerine, Şahin, ''Bugüne kadar uyguladıklarım bundan sonrası için de cevap olur herhalde. Herhangi bir müdahalede bulunmadık. Biraz önce makamdaki ziyaretindeki kadar kendisini tanıyorum. Hem şarkısına, hem kıyafetine, hem nasıl okuyacağına karışmayacağız. Böyle bir tarzımız yok'' diye konuştu.

''KAZANMAK İSTEMİYORUM DESEM YALAN OLUR''
Şarkıcı Hadise de Belçika'dan henüz geldiğini belirterek, ''Yorgunum ama aynı anda çok mutluyum. TRT gibi ben de çok heyecanlıyım'' şeklinde konuştu.
''Birincilik konusunda psikolojik baskı hissediyor musunuz?'' sorusuna, ''Evet, hissediyorum'' yanıtını veren Hadise, ''Elimden geldiği kadar çok güzel şeyler yapmaya, başarmaya çalışacağım.'' dedi.

Hadise, bir soru üzerine şarkıyı İngilizce ve Türkçe seslendirmeyi düşündüğünü, ancak Fransızca ve İngilizce konuşmayı sevdiği için sürprizler yapabileceğini söyledi. Hadise, ''Çok değişik bir şey yapmak istiyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya