Eşine karşı sevgilisinin avukatı

Ünlülerin boşanma avukatı Kezban Hatemi'nin avukat oğlu Ali Hatemi, meslektaşı olan eşi Aslı Hatemi'ye boşanma davası açtı. Aslı Hatemi ise "kocasının kendisini aldattığını" ileri sürerek karşı boşanma davası açtı. Aslı Hatemi, ayrıca evliliğin bitmesine

Eşine karşı sevgilisinin avukatı

Ünlülerin boşanma avukatı Kezban Hatemi'nin avukat oğlu Ali Hatemi, meslektaşı olan eşi Aslı Hatemi'ye boşanma davası açtı. Aslı Hatemi ise "kocasının kendisini aldattığını" ileri sürerek karşı boşanma davası açtı. Aslı Hatemi, ayrıca evliliğin bitmesine neden olarak gösterdiği eşinin sevgilisi avukat Zeynep Y.'ye 150 liralık manevi tazminat davası açtı.

'ÇEVRESİNDEKİLERE ANLATTI'

Habertürk'ün haberine göre İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde avukatı Sibel Engin aracılığıyla tazminat davası açan Aslı Hatemi, 2012 yılına kadar Ali Hatemi'yle mutlu bir evliliklerinin olduğunu ancak Zeynep Y.'nin eşinin hayatına girmesinden sonra yuvasının yıkıldığını iddia etti. Aslı Hatemi, Zeynep Y.'nin kişilik haklarına saldırı ve haksız fiilde bulunarak manevi açıdan kendisini yıprattığını iddia etti.
Zeynep Y. ise iddialarının hayal ürünü olduğunu savunarak, Aslı Hatemi'nin Ali Hatemi'yi zorla 11 gün akıl hastanesine yatırdığını iddia etti.

KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Tazminat davasının ikinci duruşmasında ise ilginç bir gelişme yaşandı. Duruşmaya Aslı Hatemi'nin avukatı olarak Sibel Engin katılırken; Zeynep Y.'nin avukatları olarak Derya Güler ve Ali Hatemi geldi. Böylece Ali Hatemi, avukat olarak da eşiyle karşı karşıya gelmiş oldu. Ali Hatemi, mahkemeden Aslı Hatemi'nin avukatının "tanık dinletme" talebinin reddini istedi. Mahkeme ise çiftin boşanma davasının sonucunun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler