Erol Köse Fazıl Say'ı topa tuttu

 Erol Köse, twitter’daki ifadeleri sebebiyle “Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılan piyanist Fazıl Say’ı topa tuttu.'AKILLI OL'Ünlü piyanistin sanatının tartışılmayacağını ama Fazıl Sa

Erol Köse Fazıl Say'ı topa tuttu

 

Erol Köse, twitter’daki ifadeleri sebebiyle “Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılan piyanist Fazıl Say’ı topa tuttu.

'AKILLI OL'

Ünlü piyanistin sanatının tartışılmayacağını ama Fazıl Say’ın da herkesin inancına saygı duyması gerektiğini söyleyen Erol Köse, “Bu Fazıl ne yapmış vatanı adına? Gitmiş Mozart , Bach vs çalmış. Hep batı yalakalığı, dünyaca ünlü bir Türk senfonisi mi var? Sanatı, kariyeri zirve olabilir ama Ermeni lobisinin Orhan Pamuk gibi oyuncağı olmuş, Türk sanatını icra etmemiş, hep ıstakoz nameleri, hamsi yok. Fazıl, ‘ben ateistim’ diyecek ok , ama inananlara da ‘salak’ diyecek ‘Allahçı yav…’ diyecek.

Hadi lennn adamı hoplatırlar, şşşt akilli ol” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya