Emir'in Yolu'nda para krizi!

 Show TV ekranlarında yayınlanan Emir'in Yolu dizisinin kanaldan para alamadığı için çekimleri durdurduğu iddia edildi.Show TV'nin uzun süredir ödeme güçlüğü çektiği ve bu sebeple dizi sayısını azalttığı biliniyordu. Pis Yedili ve Emir'in Yolu dizileri dı

Emir'in Yolu'nda para krizi!

 Show TV ekranlarında yayınlanan Emir'in Yolu dizisinin kanaldan para alamadığı için çekimleri durdurduğu iddia edildi.

Show TV'nin uzun süredir ödeme güçlüğü çektiği ve bu sebeple dizi sayısını azalttığı biliniyordu. Pis Yedili ve Emir'in Yolu dizileri dışında yarışma programlarına ağırlık veren Show TV'nin Medyapım'ın yapımcılığını yaptığı Emir'in Yolu dizisinin 10 bölümdür ücret ödenmediği iddia edildi. Medyapım'ın parayı alamadığı için çekimleri durdurduğu ve kanaldan para gelirse devam edeceği belirtildi.

Yapımcı Fatih Aksoy'un oyuncuları ve set ekibini "Kanal, Pazartesi (bugün) para yatırırsa aynı gün çekime başlayabiliriz, hazırlıklı olun" diye uyardığı öğrenildi. Öte yandan dizinin başka bir kanaldan transfer teklifi aldığı da öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler