DJ Semih ve Düşler Sokağı

Kurulduğu günden beri hızlı yükselişini sürdüren ve birbirinden güzel programları ile dinleyicilerin gönlüne rakipsiz taht kuran Radyo haber61’de yepyeni, capcanlı programlar sizlerle beraber olmaya devam ediyor.Yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan R

DJ Semih ve Düşler Sokağı

Kurulduğu günden beri hızlı yükselişini sürdüren ve birbirinden güzel programları ile dinleyicilerin gönlüne rakipsiz taht kuran Radyo haber61’de yepyeni, capcanlı programlar sizlerle beraber olmaya devam ediyor.

Yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan Radyohaber61’de DJ Semih haftanın Salı ve Perşembe günleri “Düşler Sokağı” isimli programla sizlerin huzurunda olacak.

Değişik konuları kendine has üslubu ile yorumlayan DJ Semih’in programında kıpır kıpır müziklerin yanı sıra sizlerden gelecek isteklere de yer verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler