Değerli Haber61 okuyucuları

 Türkiye’de her bayram tatilinde gerçekleşen trafik kazaları insanları sevdiklerinden ayırıyor. Yarın başlayacak olan ramazan bayramında insanlar sevdiklerine kavuşmak için şimdiden yollara çıktılar bile. Sevdiklerine kara yolları ile ulaşacak okuyucuları

Değerli Haber61 okuyucuları

 

Türkiye’de her bayram tatilinde gerçekleşen trafik kazaları insanları sevdiklerinden ayırıyor. Yarın başlayacak olan ramazan bayramında insanlar sevdiklerine kavuşmak için şimdiden yollara çıktılar bile. Sevdiklerine kara yolları ile ulaşacak okuyucularımız dan haber61 ailesi olarak trafikte biraz daha dikkatli olarak gitmelerini rica ediyoruz.  

Geçen yıl ramazan bayramı arifesinde ve bayram sonrasında gerçekleşen trafik kazalarında Türkiye genelinde 1031 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 5 bine yakın vatandaşımız ise ağır yaralanarak tedavi altına alınmıştı.

Tüm sürücülerden dileğimiz bu ramazan bayramında aynı açıyı yaşatmamaları için daha dikkatli olmaları.    

Şimdiden tüm okuyucularımıza nice bayramlar dileğiyle 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler