Çocuğunun Babasını YouTube’da Çektiği Videoyla Buldu

Natalie Amyot, Fransa’dan 3 aylığına tatil yapmak için Avustralya’ya gelmiş. Bu esnada Queensland’de bulunanO'Malleys isimli bir barda Avustralyalı bir adamla tanışmış. Tanıştığı günün sonraki sabahında tekrar Fransa’ya dönen Amyot, aradan geçen 6 haftalı

Çocuğunun Babasını YouTube’da Çektiği Videoyla Buldu

Natalie Amyot, Fransa’dan 3 aylığına tatil yapmak için Avustralya’ya gelmiş. Bu esnada Queensland’de bulunanO'Malleys isimli bir barda Avustralyalı bir adamla tanışmış. Tanıştığı günün sonraki sabahında tekrar Fransa’ya dönen Amyot, aradan geçen 6 haftalık sürenin sonunda hamile olduğunu öğrenmiş. Çocuğunun babasını bulmak için tekrar Avustralya’ya dönen kadın, maalesef çocuğunun babasını bulamamış.

Son olarak YouTube’a bir video yükleyip Paris’e döndüğü gece birlikte olduğu adamı bulabilmek için şunları söylemiş:

“3 ay önce Mooloolaba’ya geldim. Burada muhteşem insanlarla tanıştım. Son gün O'Malleys’e gittik ve parti yaptık. Orada çok hoş bir çocukla tanıştım. Benim için ilk görüşte aşktı. Muhteşem bir gece geçirdik. Ertesi gün ben evime Paris’e uçtum. İçinde numarasının kayıtlı olduğu telefonumu kaybettim. İletişim kurabileceğim bir yol kalmadı. 6 hafta sonra ise hamile olduğumu öğrendim. Bu yüzden buraya onu bulabilmek için geri döndüm. Çünkü benim bir ailem yok. Lütfen bu videoyu paylaşarak onu bulmama yardımcı olun.”

 
Aradan bir gün geçtikten sonra ise çocuğunun babasını nihayet bulmuş. 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya