Çekimler başladı! Fenomen filmin ikincisi geliyor!

Gösterime girdiği yıl izlenme rekorları kıran ve son 30 yılın en çok izlenen filmleri arasına giren 'Düğün Dernek' filminin ikincisinin çekimleri Sivas'ta başladı.Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, başrollerini de Ahmet Kural, Murat Cimcir ve Rasim

Çekimler başladı! Fenomen filmin ikincisi geliyor!

Gösterime girdiği yıl izlenme rekorları kıran ve son 30 yılın en çok izlenen filmleri arasına giren 'Düğün Dernek' filminin ikincisinin çekimleri Sivas'ta başladı.

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, başrollerini de Ahmet Kural, Murat Cimcir ve Rasim Öztekin'in üstlendiği, 2013 yılında gösterime giren ve ilk 3 gün içinde 572 bin 838 kişi tarafından seyredilen, toplam 7 milyona yakın izleyici sayısı ile gişe rekoru kıran 'Düğün Dernek' filminin devamı olan 'Düğün Dernek 2- Sünnet'in çekimlerine Sivas'ta başlandı.

Sivas'ta başlayan çekimlerin İstanbul'a kadar uzanacağı belirtilirken filmde Emel Sayın'ın da rol alacağı bildirildi. Daha önce imece usulü yapılan bir Sivas düğününün hikayesinin anlatıldığı filmde bu kez sünnet düğününde yaşanan maceralar perdeye yansıtılacak.

Sivas'ta kent meydanında çekimleri devam eden sinema filminin setini Vali Alim Barut ziyaret etti. Oyunculardan Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin ile bir süre sohbet eden Vali Barut, filmle ilgili bilgiler alarak ekibe çalışmalarında başarı diledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler