Çağatay Ulusoy'un Serenay'dan sonra yeni partneri

Medcezir dizisinin ardından bu yaz 2. sinema filmini çekmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu.Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği aşk filminde Ulusoy'un sevgilisinin ismi netlik kazandı.3 yıl boyunca Karadayı'da Kenan İmirzalıoğlu'nu

Çağatay Ulusoy'un Serenay'dan sonra yeni partneri

Medcezir dizisinin ardından bu yaz 2. sinema filmini çekmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği aşk filminde Ulusoy'un sevgilisinin ismi netlik kazandı.

3 yıl boyunca Karadayı'da Kenan İmirzalıoğlu'nun kız kardeşini canlandıran 2008 Türkiye 1. Güzeli Leyla Lidya Tuğutlu, yakışıklı oyuncunun partneri oldu.

260620151219593239971_2.jpg

Medcezir dizisinin yönetmeni Ali Bilgin'in çekeceği film, bir müzisyen gencin aşk hayatını beyazperdeye taşıyacak.

İstanbul'da çekilecek filmde Ulusoy, gitaristi oynayacağı için ders aldı. (Uçankuş)

Leyla Lidya Tuğutlu kimdir?

Türk model ve 2008 Türkiye Güzeli.

1989'da Berlin'de doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya