Bülent Turan'dan Enver Aysever'e İmam Hatip cevabı

Gazeteci Enver Aysever, eğitim öğretim yılının başladığı gün attığı tweet ile tepki çekti.  Aysever, eğitim öğretim yılının açıldığı gün AK Parti iktidarının eğitim sistemini "İmam Hatipleştirdiği" görüşünü desteklemek adına çirkin bir mesaj yayınladı. Ay

Bülent Turan'dan Enver Aysever'e İmam Hatip cevabı
Gazeteci Enver Aysever, eğitim öğretim yılının başladığı gün attığı tweet ile tepki çekti. 

Aysever, eğitim öğretim yılının açıldığı gün AK Parti iktidarının eğitim sistemini "İmam Hatipleştirdiği" görüşünü desteklemek adına çirkin bir mesaj yayınladı. Aysever, eğitim öğretim yılının İmam Hatip yılıyla eş değer olduğunu vurgularken, "Cehaletin kutsandığı ülkemde bayağılığa tutsak insanlar yetiştiriliyor. Yarın okullar değil, imam hatipler açılıyor!" dedi.

BÜLENT TURAN'DAN SERT CEVAP

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Bülent Turan ise Aysever'e sert bir cevap verdi. Aysever'in twitinin fotoğrafını paylaşan Turan 'Tam bir gerizekalısın!!!' yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya