Bu kadarına pes diyeceksiniz (TIKLA İZLE)

Suudi Arabistan’da bir grup çılgın genç, araçları ile akıl almaz bir akrobasi şov yaptı. Gençler hareket halinde cipi iki teker üstünde yan yatırarak havada kalan tekerleri değiştirdi.Arap gençlerin yaptıkları akrobasi şovu diğer bir araç tarafından saniy

Bu kadarına pes diyeceksiniz (TIKLA İZLE)

Suudi Arabistan’da bir grup çılgın genç, araçları ile akıl almaz bir akrobasi şov yaptı. Gençler hareket halinde cipi iki teker üstünde yan yatırarak havada kalan tekerleri değiştirdi.

Arap gençlerin yaptıkları akrobasi şovu diğer bir araç tarafından saniye saniye kaydedildi. Beyaz renkli Toyota FJ Curiser marka cipi 2 teker üstüne yatırdıktan sonra beş genç aracın içinden üstüne çıktı. Bir yandan ellerindeki krikolarla aracın havada kalan iki tekerini söküp takan çılgın gençler bir yandan da kendilerini çeken kameraya selam vermeyi ihmal etmediler.

Aksiyon sahnelerini aratmayacak olayda gençler aracın tekerlerini başarılı bir şekilde değiştirdikten sonra aracın içerisine geri girdi ve normal bir şekilde yollarına devam etti.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler