Beyaz TV'ye şok saldırı!

Beyaz TV'de yayınlanan ve moderatörlüğünü Ertem Şener'in yaptığı 'Derin Futbol' programı, yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından basıldı. Taşlarla televizyon binasına saldıran taraftarların bir güvenlik görevlisini ağır yaraladığı öğrenildi.Olay, 02.00 s

Beyaz TV'ye şok saldırı!



Beyaz TV'de yayınlanan ve moderatörlüğünü Ertem Şener'in yaptığı 'Derin Futbol' programı, yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından basıldı. Taşlarla televizyon binasına saldıran taraftarların bir güvenlik görevlisini ağır yaraladığı öğrenildi.



Olay, 02.00 sıralarında Beşiktaş'ta meydana geldi. Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Özat'ın katıldığı 'Derin Futbol' programında konuşulanlar bir grubun tepkisini çekti. İddiaya göre, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak olan Real Madrid-Galatasay maçıyla ilgili kimin turu geçip geçemeyeceği programda tartışılmaya başlandı. Yorumculardan bir kısmının Galatasaray'ın turu geçemeyeceğini söylemesi, bazı taraftarların tepkisini çekti. Programdaki yorumlara sinirlenen kişiler, araçlarıyla kanalın bulunduğu binanın önüne geldi. Televizyon binasını taşlamaya başlayan grup, daha sonra bahçeye girdi. Buradaki güvenlik görevlilerini de darp eden şahıslar, stüdyolara kadar ilerledi. Programın yapıldığı stüdyoya giremeyen saldırganlar, daha sonra tekrar dışarı çıktı. Gruptakilerin saldırdığı güvenlik görevlisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi tedavi altına alındı.

Yaşanan olaya büyük tepki gösteren program moderatörü Ertem Şener, yapılan saldırının çok çirkin olduğunu belirterek, "Televizyon binasına saldırmak da nereden çıktı? Bir program var ve yorumcular istediği yorumu yapabilir. Galatasaray-Real Madrid maçı için yorum yapılıyordu. Bazıları Galatasaray'ın turu geçeceğini söylerken bazıları da geçemeyeceğini söyledi. Buna sinirlenen, taraftar demek istemiyorum bunlara ama buraya gelip saldırıda bulundular. Güvenlik görevlisi arkadaşımızı yaraladılar. Allahtan programın yapıldığı stüdyoya giremediler. Ancak bu yapılan saldırı son derece çirkin bir saldırıdır. Yaklaşık 30 kişi gelmişler. Bahçede güvenlikçi arkadaşı ağır yaralamışlar. Yani günümüzde bu tür şeylerin bile olması çok üzücü. Arkadaşlar şuan evlerine bile gidemiyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya