Behzat Ç.'den cemaat yanıtı

‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde Cinayet Büro Ekibi, evinde ölü bulunan bir albayın katillerinin peşinde.Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Hakan Hatipoğlu ve Fatih Artman’ın rol aldığı dizide bu hafta konuk oyuncu olarak iki ünlü isim va

Behzat Ç.'den cemaat yanıtı

‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde Cinayet Büro Ekibi, evinde ölü bulunan bir albayın katillerinin peşinde.

Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Hakan Hatipoğlu ve Fatih Artman’ın rol aldığı dizide bu hafta konuk oyuncu olarak iki ünlü isim var. Zafer Algöz, Behzat Ç.’nin kızı Berna’nın ölümünün ardındaki sır perdesini aralayacak bir karakterle ekrana gelecek. Aslı Tandoğan da evinde ölü bulunan albayın konuştuğu gazeteciyi canlandıracak.

Emniyette gizli işlerCan Uçar adındaki emekli albay evinde ölü bulunur. Görünüşte albay, intihar etmiştir. Ancak cinayet büro ekibi, olayın intihar gibi gösterilmeye çalışıldığını düşünür. Emniyet Müdürü, Behzat Ç.’ye olayın üzerine gitmesini söyler. Behzat Ç. albayın öldürülmeden önce bir gazeteciyle konuştuğunu öğrenir. İşin içinde başka hesaplar olduğunu anlayan Behzat Ç. gazeteciyi bulur ve emniyet içindeki birtakım yapılanmaları da gün yüzüne çıkaracak bilgilere ulaşır. Bu noktadan sonra artık kendisi de tehlikededir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler