Bakandan Nejat İşler açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, oyuncu Nejat İşler’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Müezzinoğlu, İşler’in sağlık durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.Bakan Müezzinoğlu, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’yı ziyaretinin ardından Ne

Bakandan Nejat İşler açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, oyuncu Nejat İşler’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Müezzinoğlu, İşler’in sağlık durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.

Bakan Müezzinoğlu, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’yı ziyaretinin ardından Nejat İşler’in tedavisinin sürdüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’ne geldi. Nejat İşler’in yakınları ve doktorlarıyla görüşen Müezzinoğlu, hastane çıkışı gazetecilere açıklama yaptı. Müezzinoğlu, “Değerli sanatçımız Nejat Bey’i ziyarete geldim. Hem ailesine hem yakınlarına ve sevdiklerine geçmiş olsun dileğinde bulundum hem de doktor arkadaşlarımızdan sağlık durumuyla ilgili bilgi aldım. Şu anda tedavisi son derece planlandığı şekilde gidiyor. Sağlık durumuyla ilgili düne göre durum daha iyi. İnşallah yarınlarda daha iyi olacak. Geliş amacım değerli sanatçımıza hem şifa dilemek hem, ’Geçmiş olsun’ demek hem de sağlık durumu hakkında bilgi almak” dedi.

SEBA ZİYARETİ

Süleyman Seba’yı ziyaretiyle ilgili de konuşan Müezzinoğlu, “Dün önemli bir ameliyat geçirmesine rağmen yoğun bakımda takip ediliyor. Son derece fiziksel aktiviteleri, bulguları iyi. Tahmin ediyorum birkaç gün içinde normalleşecek. 88 yaşında bir insanımızın önemli bir ameliyatı atlattıktan sonra bu kadar sağlıklı olabilmesi bizi mutlu etti. En kısa zamanda sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşama dönmesini diliyorum. Gerek sanatçımıza gerek Seba’ya gerekse tüm şifa bekleyen hastalarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler