Artiz Mektebi Trabzon'a geliyor!

Türkiye’de televizyon sektörü hızla büyüyor ve özellikle Kanal D başarılı programlarıyla artık dünyaya açılıyor. Türk televizyonunun bu yeni ve parlak döneminde gelecekte dünya standartlarında televizyon yüzlerine ihtiyaç artacak. ARTİZ MEKTEBİ bunun için

Artiz Mektebi Trabzon'a geliyor!

Türkiye’de televizyon sektörü hızla büyüyor ve özellikle Kanal D başarılı programlarıyla artık dünyaya açılıyor. Türk televizyonunun bu yeni ve parlak döneminde gelecekte dünya standartlarında televizyon yüzlerine ihtiyaç artacak. ARTİZ MEKTEBİ bunun için çok kapsamlı bir proje olarak tasarlandı. Artiz Mektebi öğrencilerinin şarkı söyleyecek, dans edebilecek ve oyunculuk yapabilecek kabiliyete sahip olmaları gerekli. Bu gençleri aramak için Osmantan ERKIR yönetimindeki ekip 5 ilde seçmeler düzenleyecek. Artiz Mektebi’ ne seçilen gençler 13 hafta boyunca Kanal D ekranında birbirinden renkli gösterilerde sahne alacaklar ve her hafta yapılacak elemeler sonunda Kanal D’ nin başarılı projelerinde yer alma şansını yakalayacaklar.

 

Eleme tarihleri:

1 Mayıs 2011 TRABZON-Novotel

4 Mayıs 2011 ADANA-Sedef Oteli

7-8 Mayıs 2011 İSTANBUL-Akgün İstanbul Hotel

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler